Kooperatív Doktori Program 2021

2021.07.28. – Kooperatív Doktori Program Felhívás (határidő augusztus 2.)

Felhívjuk a Tisztelt Pályázók és Témavezetők figyelmét az Óbudai Egyetem Doktori és Habilitációs Szabályzat 20§ 13. bekezdésére (19. oldal):

„(13) A konkrét KDP pályázatokon indulni készülő PhD hallgatók egyetemi témavezetője a pályázat kiírása után köteles értesíteni az érintett DI vezetőjét pályázási szándékáról, és a beadandó pályázat lényegét nagy vonalakban írásos formában körvonalazni annak érdekében, hogy az adott DI DIT-je még a beadási határidő előtt érvényes határozatban meg tudja ítélni: támogatja-e az adott pályázatot. A DIT eljuttatja véleményét az Egyetem rektorához, aki annak mérlegelésével a

“KDP-2020_felsooktatasi_intezmeny_szandeknyilatkozata_minta.docx” című dokumentumaláírásáról határoz, döntve ezzel a pályázat befogadásáról.”

AZ ÓBUDAI EGYETEM DOKTORI ÉS HABILITÁCIÓS SZABÁLYZATA, BUDAPEST, 2021, (2021. június 29. napjától hatályos, a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt

4. verziószámú változat)

Az Óbudai Egyetem Doktori és Habilitációs Szabályzata

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a Doktori Iskola Tanácsa (DIT) összehívásához és döntéséhez időre van szükség, különösen a nyári szabadságolások alatt.

Kérjük a Tisztelt Pályázókat és Témavezetőket, hogy KDP pályázatuk részletes tervezetét juttassák el a Doktori Iskolák vezetőihez 2021. augusztus 2-a 17.00-ig.

A pályázat elkészítéséhez nyújt segítséget az általános módszertani felkészítés:

http://lib.uni-obuda.hu/kooperativ-doktori-program

2021.07.15. – Felhívás Kooperatív Doktori Program 2021 pályázatra

A Kooperatív Doktori Program 2020 sikerére alapozva a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) ismét ösztöndíjpályázatot hirdet olyan komplex vizsgát még nem tett (beleértve a 2021/2022 tanévben kezdőket) PhD hallgatók és témavezetőik számára, akik egy általuk választott partnerszervezetnél rendelkeznek munkaviszonnyal vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonnyal.

A Kooperatív Doktori Program tavalyi rendkívüli népszerűségére tekintettel az NKFIH idén 300 millió forint helyett 4 894 millió forintos keretösszeggel indítja újra a programot, a korábbi havi nettó 200 000-400 000 forintos ösztöndíj helyett pedig havi nettó 400 000 forint ösztöndíj elnyerésére kapnak lehetőséget a hallgatók, témavezetőik pedig sikeres hallgatói pályázat esetén havi 240 000 forintos témavezetői díjazásban részesülnek.

Pályázat benyújtása: 2021. július 12. – 2021. augusztus 31. között.

Az előző pályázati időszakban az Óbudai Egyetem hallgatói kiemelkedő sikert értek el, így szeretnénk bátorítani hallgatóinkat a jelentkezésre.

További információkért, letölthető dokumentumokért látogassanak el a KDP honlapjára: https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/kdp-2021

Pályázati segédletért kattintsanak a jelentkezés  menüpontra!

A hallgatók és témavezetők sikeres pályázatát különböző tudományos rendezvényekkel, felkészítőkkel is támogatja az Óbudai Egyetem, amelyekről az események  menüpont alatt bővebben olvashatnak.

Kérdéseikkel forduljanak a doktori iskolájuk vezetőjéhez.

Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola (AIAM DI)

Prof. Dr. Tar József, AIAM DI vezetője

e-mail: tar.jozsef@nik.uni-obuda.hu

Anyagtudományok és Technológiák Doktori Iskola (AT DI)

Prof. Dr. Réger Mihály, AT DI

e:mail: reger.mihaly@uni-obuda.hu

Biztonságtudományi Doktori Iskola (BDI)

Prof. Dr. Cvetityánin Lívia, B DI vezetője

e-mail: cpinter.livia@bgk.uni-obuda.hu

Frissítve: 2023.04.27.