KGK HÖK

Keleti HÖK

A Keleti Károly Gazdasági Kar Hallgatói Önkormányzataként nagyon fontosnak tartjuk a Hallgatóinkkal való kapcsolattartást, mivel elsődleges feladatunk a Hallgatók érdekképviselete.

A hallgatók folyamatosan fordulhatnak hozzánk ügyes bajos dolgaikkal, megpróbálunk minden esetben a lehető leggyorsabban és legprecízebben segíteni, legyen szó tanulmányi, vagy más iskolával kapcsolatos problémáról!

Weboldalunkra felkerülnek az aktuális rendezvényekről információk, hírek, főbb időpontok, események. Itt tesszük közre a különböző pályázati és ösztöndíj eredményeket és lehetőségeket is, valamint nagyon sok hasznos információt találtok az egyetemi életről és a tanulmányokkal kapcsolatban.

A szakon oktatott gazdasági szakirányokhoz szintén a KGK HÖK weboldalán találhattok információkat, leírásokat.

A tanulás mellett fontos a kikapcsolódás is, így vannak évről évre visszatérő rendezvényeink is, mint például a gólyatábor, vagy a Keleti Kari Napok. Középiskolások számára pedig évről évre megrendezzük országos levelező versenyeinket.

A HÖK tisztségviselői fogadóóráikban megtalálhatóak a “G” épület alagsorában lévő hallgatói központban, vagy a P18-as elnökségi irodában.

ELÉRHETŐSÉGEK

Telefon

  • +36 (1) 666-5044 (Iroda)
Frissítve: 2019.09.13.