KVK HÖK

Kandó HÖK

Nálunk is, mint Magyarország minden felsőoktatási intézményében, létezik Hallgatói Önkormányzat, ennek egy részét képezzük, mint Kari Részönkormányzat. A legfontosabb feladatunk, hogy a hallgatótársaink érdekeit képviseljük a legkülönbözőbb fórumokon és kiálljunk a jogaikért.

Emellett korrepetálásokat szervezünk, hogy megkönnyítsük a tanulást, rendezvényeinkkel pedig segítünk, hogy az órákon kívül is megismerhesd a társaidat, és levezethesd a zárthelyikkel járó stresszt.

Ha Kandós vagy, fontos, hogy ismerd az elnökség tagjait, hogy tudd kihez fordulhatsz kérdéseddel-panaszoddal.
Borcsik Richárd a Kandó Kari HÖK elnök, akihez bármivel fordulhatsz, segít megoldást találni. Major Gábor az alelnök, akinek a fő területei a tanulmányi ösztöndíjak, a TDK koordinálása, pályázatok felkutatása, illetve korrepetálások szervezése.

Mivel a kar két telephelyen vagyunk, így két érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tagunk is van, Hőnyi Gábor Józsefvárosban, míg Szabó Viktor Óbudán látja el az ezzel járó feladatokat. Ők leginkább tanulmányi kérdésekben tudnak Nektek segíteni.

Dávid Martin a gazdasági ügyekért felelős elnökségi tag, Molnár Szabolcs pedig a PR és rendezvényekért felelős elnökségi tag, ha rendezvényekkel, szponzorációval van kérdésed, őt keresd! Szintén hozzá tudsz fordulni, ha plakátot-hirdetést szeretnél elhelyezni valamelyik felületünkön.

Az elnökség munkáját különféle posztot betöltő hallgatók segítik. Így vannak Diákjóléti bizottsági tagjaink, érdekvédelmi felelőseink és koordinátoraink is, akikkel nap mint nap találkozhatsz mindkét irodáinkban.

Szívesen segítünk bármiben, forduljatok hozzájuk bizalommal.

Kandó HÖK elnökség

ELÉRHETŐSÉGEK

E-MAIL CÍM

Telefon

  • +36 (1) 666-5014 (Iroda)
Frissítve: 2018.10.29.