Innovatív, adalékanyag mentes tartósító technológiát finanszíroz az OUVC
A RoyalPaté néhány év alatt a magyar gasztronómia egyik legígéretesebb szereplőjévé vált: prémium minőségű libamáj termékei a legmagasabb minőséget képviselik, és már nemzetközi szinten is elismerést szereztek. A vállalat környezetbarát, üveg és papír alapú, újrahasznosítható csomagolást használ, termékei pedig adalékanyag mentesen, de mégis hűtés nélkül szállíthatóak és tárolhatóak, jelentősen csökkentve az ökológiai lábnyomot és kereskedői, exportőri költségeket.
A márka Magyarországon működő, saját tulajdonú üzemében készíti termékeit, bérgyártás nélkül, így garantálva a teljes tisztaságot és a keresztszennyezés kizárását. A kínálat kizárólag természetes alapanyagokból áll, nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot, glutént vagy laktózt, és szobahőmérsékleten két évig megőrzi minőségét. A prémium minőséget az IFS Food, valamint a Halal és Kosher tanúsítványaik is igazolják. Ezt erősíti meg egy friss nemzetközi siker is: a natúr egész libamáj termékük a Great Taste Awards 2025 versenyen a világ legjobb minőségű termékei közé került a brit Guild of Fine Food értékelése alapján.
A RoyalPaté termékkínálata
Az OUVC által vállalt befektetés teljes összege 111,16 millió forint, amelyet két ütemben, szakmai és piaci mérföldkövekhez kötötten, ázsiós tőkeemelés útján biztosítanak a cég számára. A tőkét a RoyalPaté fókuszált, kibővített értékesítési csapat kiépítésére, valamint a gyártási folyamatokat hatékonyabbá tevő eszközbeszerzésre fordítja.
„A minőségi táplálkozás a jövő legfontosabb befektetése.” – mondta Falucskai Mónika, a RoyalPaté társalapítója.
E szemlélet jegyében a vállalat jövőbeli tervei között szerepel a célirányos nemzetközi piaci terjeszkedés, a hazai értékesítési csatornák bővítése, valamint új termékek fejlesztése és a portfólió szélesítése a piaci igényekhez igazodva.