Leginnovatívabb Szakdolgozat 2024

Az Óbudai Egyetem, Egyetemi Kutató és Innovációs Központ (EKIK) pályázatot hirdet Innovatív Szakdolgozatok/Diplomamunkák díjazására. A pályázat célja az innovatív megoldásokat, eredményeket tartalmazó szakdolgozatok/diplomamunkák elismerése, a megvalósítás ösztönzése.

A pályázaton részt vehet minden, az Óbudai Egyetemen szakdolgozatát/ diplomamunkáját 2023/2024 tanév I. vagy II. félévében sikeresen megvédett, alap- vagy mesterképzésben résztvevő hallgató. A szakdolgozatban ismertetett megoldás, eredmény témáját illetően megkötés nincs, az vonatkozhat egy termék prototípusának megtervezésére, kifejlesztésére, egy piacképes szolgáltatás létrehozására, vagy dizájn projektre. A benyújtáshoz mindössze a konzulenstől szükséges egy jóváhagyó online nyilatkozat/ajánlás a versennyel kapcsolatban.

A legfontosabb értékelési szempontok: a szakdolgozatban leírt eredmény, megoldás innovativitása, újszerűsége; a fejlesztés piacképessége, piaci hiánypótló szerepe, a gazdasági számítás megalapozottsága, a kidolgozottság mértéke és annak színvonala. Az Egyetem az egyszeri támogatást az elnyert összeg erejéig, műszaki áruházakban beváltható utalvány formájában nyújtja. A verseny az Óbudai Egyetem Innovációs ökoszisztémájának fejlesztésére irányul.

Benyújtási határidő: 2024.szeptember 15.

Részletek:

Leginnovatívabb szakdolgozat 2024 - Innovációs Iroda (uni-obuda.hu)

https://uni-obuda.hu/wp-content/uploads/2024/06/Leginnovativabb_szakdolgozat_2024_ver2_HKL.docx
Frissítve: 2024.06.13.

Legfrissebb cikkek