CISTEM népszerűsítő záró rendezvény

Az Óbudai Egyetem több területen is tevékeny részese a hazai STEM-oktatás terjesztésének és fejlesztésének. Ennek megfelelően több olyan hazai és nemzetközi projektben is részt vesz az intézmény, amelyek a STEM (vagy STEAM) oktatás különböző aspektusait tárják fel. A Cistem2 elnevezésű projekt záró rendezvényére várják az érdeklődőket a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karon.

A Leuveni katolikus Egyetem  (KU Leuven) által vezetett, az Óbudai Egyetem részvételével megvalósuló Cistem2 (https://cistem2.eu) projekt célja középiskolai tanárok (képzésben részt vevők is) felkészítése coach alapú integrált STEM oktatásra, olyan online és vegyes (blended) képzési profilt és tananyagon  fejlesztve, amelyben a különböző tudományterületű tanárok interdiszciplináris módon működnek együtt, hogy inspiráló, integrált STEM oktatási tananyagokat hozzanak létre tanulóik számára, amelyeket egymás között megosztanak.

A projekt eredményeinek disszeminációja céljából a partnerség (angol nyelvű) promóciós videót készített, amely a YouTube csatornán, az alábbi a linken található: https://www.youtube.com/watch?v=TWAzqcXC0uo

Helyszín: Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar, VIII. kerület, Tavaszmező utca 15-17. TA 122 Tanácsterem

Időpont: április 14. 15 óra

Program:

15 órakor: dékáni köszöntő

15:10 CisTEM pedagógia módszerének és algoritmusának bemutatása egy konkrét projekten keresztül

16:30 Kerekasztal beszélgetés

A program 17 órakor ér véget.
Frissítve: 2023.04.13.

Legfrissebb cikkek