Események betöltése

Lehetőségek és Kihívások 2023 konferencia

Kezdés

2023.02.02. 09:00

Vége

2023.02.02. 16:30

Helyszín

Helyiség

aula

Feltételek

díjmentes

Az év legnagyobb orvostechnikai szakmai konferenciája

2023-ban 5. alkalommal rendezzük meg a Lehetőségek és Kihívások Konferenciát, melynek célja, hogy az egészségiparban és orvostechnikában dolgozókat, gyártókat tájékoztassa a hazai és nemzetközi innovációkról, szabályozási környezetről, fejlesztési forrásokról, illetve a hatósági eljárások aktualitásairól, azaz a területen működő szakemberek munkáját meghatározó lehetőségekről és kihívásokról. A konferenciával párhuzamosan szakmai kiállítást is rendezünk, ahol innovatív orvostechnikai eszközöket és szolgáltatásokat ismerhetnek meg a résztvevők.

 

Az érdekes és színes konferencia keretében több mint 20 előadásra kerül sor és több kiállító termékeit tekinthetik meg a résztvevők. 2023-ban fontos újdonság lesz, hogy a konferencia témáit az orvostechnikát meghatározó trendek köré szervezzük, azaz fókuszba kerül:


  • Távgondozás és távgyógyítás

  • Viselhető orvostechnikai eszközök

  • Személyre szabott orvoslás

  • Mesterséges intelligencia és kiberbiztonság


Azon egyetemista hallgatók számára, akik a téma felől érdeklődnek, online betekintést teszünk lehetővé, bízva abban, hogy később ezekkel az egyetemista hallgatókkal formáljuk ezt a kiemelten fontos iparágat.

További információk és jelentkezés: https://esemenyek.qtics.group/egyetemi-hallgatoknak/

Frissítve: 2023. 10. 25.