Események betöltése

ICCECIP 2023 – 5th International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection – 5. Középeurópai Kritikus Infrastruktúra Védelem Nemzetközi Konferencia

Kezdés

2023.05.19. 10:45

Vége

2023.05.19. 10:45

Helyszín

Helyiség

J200

Feltételek

költségtérítéses
regisztrációhoz kötött

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként, 2023. november 13-14-án személyes megjelenési formában az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtudományi Karán kerül megrendezésre az „ICCECIP 2023 – 5th International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection – 5. Középeurópai Kritikus Infrastruktúra Védelem Nemzetközi Konferencia”.

Jelenlegi nemzetközi politikai helyzet és a brüsszeli szankciók közvetlenül és közvetetten is hatást gyakorolnak az Európai Unió országainak energia biztonságára. Az energia szektor a kritikus infrastruktúrák között kiemelt fontosságú.

Az idei konferencia, már a ötödik a sorban, mottója: “The impact of the energy dependency on critical infrastructure protection.” / „Az energia függőség hatása a kritikus infrastruktúra védelemben”.

Alapvető célunk, hogy megmutassuk régiónk egységét, valamint teret és lehetőséget adjunk a vezető és fiatal kutatóknak, a doktoranduszoknak, hogy megosszák legújabb eredményeiket egymással és a nyilvánossággal. A konferencia előadásainak nemzetközi tudományos kiadványban történő publikálására is lehetőséget biztosítunk.

A régió közös történelmi és kulturális múltja, valamint az elmúlt évszázadok közös fejlődési útja és a folyamatos együttműködés is összeköti országainkat, és megalapozza a jövőbeni közös célokat.


Frissítve: 2023. 05. 19.