Események betöltése

ICCECIP 2022 – 4th International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection – 4. Középeurópai Kritikus Infrastruktúra Védelem Nemzetközi Konferencia

Kezdés

2022.11.17. 08:30

Vége

2022.11.18. 16:30

Helyszín

Feltételek

díjmentes
költségtérítéses
regisztrációhoz kötött

Helyiség

-

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként, 2022. november 17-18-án személyes megjelenési formában a Milton Friedman Egyetemen kerül megrendezésre az „ICCECIP 2022 – 4th International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection – 4. Középeurópai Kritikus Infrastruktúra Védelem Nemzetközi Konferencia”.
Az egyes országok közötti fegyveres konfliktusok közvetlenül és közvetetten is hatást gyakorolnak a konfliktust elszenvedő és abból kimaradni kívánó országok kritikus infrastruktúráira.
Az idei konferencia, amely már a negyedik a sorban, mottója: “Critical infrastructure protection in the shadow of the armed conflict.” „A kritikus infrastruktúrák védelme fegyveres konfliktusok árnyékában”.
Alapvető célunk, hogy megmutassuk régiónk egységét, valamint teret és lehetőséget adjunk a vezető és fiatal kutatóknak, a doktoranduszoknak, hogy megosszák legújabb eredményeiket egymással és a nyilvánossággal. A konferencia előadásainak nemzetközi tudományos folyóiratban történő publikálására is lehetőséget biztosítunk.
A régió közös történelmi és kulturális múltja, valamint az elmúlt évszázadok közös fejlődési útja és a folyamatos együttműködés is összeköti országainkat, és megalapozza a jövőbeni közös célokat.

https://bgk.uni-obuda.hu/iccecip/

Frissítve: 2022. 11. 02.