Újabb nemzetközi partnerrel működik együtt az OE

Hallgatói és oktatói csereprogramokról, közös kutatási elképzelések megvalósításáról, duális képzési lehetőségekről kötött együttműködés megállapodást az Óbudai Egyetem és a malajziai INTI International University küldöttsége október 14-én.

A tárgyalás középpontjában a kölcsönösen előnyös együttműködési lehetőségek álltak, különös tekintettel a tehetséggondozására és mentorálásra vonatkozóan, illetve a hallgatók karrierfelkészítése érdekében..



Az Óbudai Egyetem nevében Prof. Dr. Enikő Maior oktatási rektorhelyettes és de Nemesker Györgyi, a Nemzetközi Oktatási Iroda tanácsadója folytatott tárgyalásokat. Az eseményen részt vett Dr. Horváth Zita, a Magyar Rektori Konferencia modellváltó tagozatának elnöke és Dr. Dubéczi Zoltan az MRK főtitkára. Az INTI International University képviseletében: Naomi Yang, az egyetem karrierközpontjának elnök-helyettese és Seng Yeang a karrierközpont vezetője.

Az INTI több mint 37 éves tapasztalattal rendelkező oktatási intézmény, világszerte több mint 1000 ipari partnerrel áll kapcsolatban. A maláj egyetem az egyik legjobb magán felsőoktatási intézmény, amely teljesen online és kutatásalapú posztgraduális programokat is kínál Ázsiában.

Frissítve: 2024.10.16.

Legfrissebb cikkek