Ismét nagy érdeklődés kísérte a Székesfehérvári Állásbörzét

Harmadik alkalommal rendezett állásbörzét az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. az Óbudai Egyetem Alba Regia Karán szeptember 24-én. Az eseményre az egyetemi hallgatók mellett, a középiskolás fiatalokat és a városi álláskeresőket várták. Az egyetem Fehérvári Állásbörzéjét Mészáros Attila alpolgármester, Dr. Pogátsnik Monika oktatási dékánhelyettes és Mezei Miklós, az ÓE Nonprofit Kft. ügyvezetője nyitotta meg.

Mészáros Attila alpolgármester elmondta, hogy a város életében minden olyan esemény fontos, amely lehetővé teszi a munkáltatók és az álláskeresők egymásra találását, ezzel is segítve, hogy a gazdasági szereplők megtalálhassák a munkaerőutánpótlást, amelyre szükségük van. Megköszönte az Óbudai Egyetem vezetésének, hogy ősszel is megszervezték a programot.



Dr. Pogátsnik Monika az Alba Regia Kar oktatási dékánhelyettese a jelenleg az egyetemeken tanuló hallgatók generációs jellemzőit emelte ki, és a megjelent munkáltatóknak, a felsőoktatási intézmény partnervállalatinak eredményes találkozásokat kívánt, hogy minél több sikeres kapcsolatfelvétel jöhessen létre.

Mezei Miklós, az ÓE Nonprofit Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy a siker arra ösztönözte az ÓE-szervezőket, hogy harmadik alkalommal is megrendezzék a Fehérvári Állásbörzét. Folytatni kívánják a megkezdett hagyományt, tovább szeretnék bővíteni a partneri kapcsolatok körét, amellyel Székesfehérvár munkaerőpiaci egyensúlyának megteremtéséhez kívánnak hozzájárulni.

Frissítve: 2024.09.24.

Legfrissebb cikkek