Tovább erősítette helyét egyetemünk a nemzetközi felsőoktatási térképen

Az Óbudai Egyetem is képviseltette magát a nemrégiben megtartott NAFSA (Nemzetközi Oktatók Szövetsége) éves konferenciáján, New Orleansban. A világ egyik legnagyobb nemzetközi oktatási rendezvény remek lehetőséget kínált új technológiák és módszerek felfedezésére.

Az egyetemünket képviselő De Nemesker Györgyi, a Nemzetközi Oktatási Iroda Tanácsadója kiemelte: a részvétel egyedülálló lehetőséget nyújtott intézményünk számára, hogy kapcsolatba kerülhessünk több, kiemelt egyetemmel és új partnerségek kialakítására összpontosítsunk.



Az Óbudai Egyetem képviseletében különös hangsúlyt fektettem a Stipendium Hungaricum programra és az önfinanszírozott hallgatók toborzására, valamint a hallgatói és oktatói mobilitás népszerűsítésére. Az SH program még mindig nagy érdeklődést generál, emellett az új Pannónia Programot is bemutattam. Az esemény során számos személyes találkozón vettem részt (Monash University University of Otago, Universidad Tecnológica del Perú, Sciences Po Toulouse, Universidad Nacional de La Matanza, Saveetha University, Universitas Indonesia), hogy népszerűsítsem az ÓE akadémiai programját, kiemelten az alábbi cél területekre: Észak- és Dél-Amerika, India és Indonézia.

A konferencia remek lehetőséget kínált új technológiák és módszerek felfedezésére, különösen az AI gyakorlati alkalmazása révén, ami hatékonyan segítheti a toborzási folyamatok fejlesztését és az adminisztratív terhek csökkentését. A nemzetközi kapcsolatok és a modern technológiák integrálása kulcsfontosságú az Óbudai Egyetem további sikeréhez.

 

 
Frissítve: 2024.06.19.

Legfrissebb cikkek