Három helyszín, több mint 80 cég, több száz állásajánlat az Óbudai Egyetem Állásbörzéjén

A ma kezdődő Állásbörzén az ország valamennyi munkaerőpiaci szektora, így a világ vezető multinacionális vállalatai, valamint a hazai kis- és közép vállalkozások és az állami szféra szereplői is képviseltetik magukat többek közt az informatika, az autó- és az energetikai ipar, a bankvilág és a logisztika területéről. – Az egyetem képzési kínálatát, színvonalát jól tükrözi, hogy a gazdaság szereplői szívesen működnek együtt az intézménnyel. Ennek egyik jó példája a cégek óriási érdeklődése a hallgatók, illetve a rendezvény iránt – hangsúlyozta Prof. Dr. Felde Imre ipari és üzleti kapcsolatokért felelős rektorhelyettes.

Több mint 80 cég, közel 300 állásajánlatával, gyakorlati pozíciójával ismerkedhetnek meg az érdeklődők az Óbudai Egyetem 32. Állásbörzéjén. Két budapesti helyszín mellett, idén második alkalommal Székesfehérváron is megtartják az eseményt.



Egy egyetem akkor működik jól, ha sok és jó képességű fiatal jelentkezik az oktatási programokra, mert pontosan tudják, hogy értékes diplomát szerezhetnek – jelentette ki Prof. Dr. Felde Imre. Hozzátette: az egyetem hallgatói keresettek a munkaerőpiacon, mert a magas színvonalú, gyakorlatra fókuszáló képzés népszerűvé teszi a nálunk végzett szakembereket. Arra törekszünk, hogy a legjobb képzést biztosítsuk hallgatóinknak és magas színvonalú kutatás-fejlesztési eredményeket generáljunk. Az Óbudai Egyetemmel a gazdaság szereplői is szívesen működnek együtt, mert kutatás-fejlesztési aktivitásával támogatni képes partnereit, mindezzel pedig közvetlenül és közvetve együttműködik és támogatja társadalmi és gazdasági partnereit.



A 32. Állásbörzén ma 16 óráig az óbudai kampuszon, holnap, március 6-án, szerdán, Józsefvárosban (a Tavaszmező utca 14-18. G épületében), valamint március 12-én, kedden, Székesfehérváron várják az érdeklődőket 9:00 órától 16 óráig.

Frissítve: 2024.03.05.

Legfrissebb cikkek