„Székesfehérvár Oktatásáért-díj” Pogátsnik Monikának

Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar oktatási dékánhelyettese, a Mérnöki Intézet igazgatója, Dr. Pogátsnik Monika egyetemi docens, oktatási dékánhelyettes „Székesfehérvár Oktatásáért-díjat” vehetett át.

Dr. Cser-Palkovics András polgármester kifejezte a város elismerését az ifjúságot nevelő és oktató tanárainak, majd díjakat, elismeréseket adtak át mindazoknak, akik életművükkel, munkájukkal, a város közéletében való közreműködésükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, maradandót alkottak, vagy más, a köz érdekében végzett tevékenységükkel segítették Székesfehérvár szellemi és anyagi gyarapodását.



Dr. Pogátsnik Monika 2012-től aktív, kezdeményező tagja az Óbudai Egyetem székesfehérvári oktatói közösségének. Kezdetben, mint az Alba Regia Egyetemi Központ főigazgatói hivatalvezetője tevékenykedett, 2014-től az ÓE Alba Regia Műszaki Kar dékáni hivatalvezetőjeként, majd 2016-tól az Egyetem Duális Koordinációs Irodájának a vezetőjeként végezte elhivatott munkáját. 2020-tól az kar oktatási dékánhelyetteseként szervezi az intézmény oktatását. 2021-től az Óbudai Egyetem Közép Ázsiai Koordinátoraként közreműködik az idegen nyelvű oktatás és a nemzetközi kapcsolatok fejlesztésében. A „Székesfehérvár Oktatásáért” díjat az Óbudai Egyetemen és annak Alba Regia Műszaki Karán a duális képzés fenntarthatósága és fejlesztése érdekében, továbbá a székesfehérvári felsőoktatásban végzett oktatási tevékenységének elismeréseként kapta.

Elismeréséhez gratulálunk és további jó munkát, egészséget kívánunk!

 
Frissítve: 2023.06.30.

Legfrissebb cikkek