Lezárult a pótfelvételi időszak, eredmények augusztus 29-én

A pótfelvételi ponthatárainak megállapítására várhatóan 2024. augusztus 29-én kerül sor. Ekkor derül majd ki, hogy az általános felvételi eljárás rekordszámú felvett diákja mellett még hányan kezdhetik meg tanulmányaikat szeptembertől az ország 8. legnépszerűbb felsőoktatási intézményében, az Óbudai Egyetemen.

Tizenöt alapszakra, 20 MSc képzésre, illetve 5 felsőoktatási szakképzésre jelentkezhettek a felvételizők műszaki, informatikai, gazdaságtudományi, természettudományi, agrár, valamint pedagógiai területeken, Budapest mellett a székesfehérvári kampuszra, illetve a ceglédi, jászberényi, kaposvári, valamint a salgótarjáni képzőhelyre is.
A pótfelfelvételi eljárás során az önköltséges mellett több szak esetében akár állami finanszírozott helyre is beadhatták a jelentkezést a diákok.
A felvettek a felvételi határozatot, a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat 2024. szeptember első napjaiban kapják meg. A gólyáknak szóló általános információ megtalálható az alábbi oldalon is: https://ti.uni-obuda.hu/felvettek-2024-oszifelev/
Frissítve: 2024.08.09.

Legfrissebb cikkek