Globális szemináriumsorozat az ÓE-n

Az Óbudai Egyetem, Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola 12 hetes nemzetközi szemináriumsorozaton való részvételre biztosít lehetőséget az Universidad Autónoma de Nuevo León - UANL (Mexikó) University of Portsmouth - UoP (Egyesült Királyság), és a Nemzeti Tajvani Tudományos és Technológiai Egyetem (NTUST) közreműködésével.

Hetente 70-80 perces online szemináriumok témái számos területet érintenek, mint például a feltörekvő technológiák, mesterséges intelligencia, lágy számítástechnika, orvosi technológiák, robotika, megtestesült mesterséges intelligencia, kriptográfia, feltörekvő technológiák az anyagtudományokban. A sorozatot az IEEE SMCS keretén belül szervezik meg.

A három hónapon át tartó sorozatban 4 ország kiemelkedő professzorai tartanak heti rendszerességgel előadásokat, amelyek mindegyike a fent felsorolt élvonalbeli témák egy-egy spektrumát öleli fel. A szeminárium célja, hogy az egyes részt vevő egyetemek által delegált előadók kiemelkedő kara összefogásával elősegítse a gazdag eszmecserét, ösztönözze az innovációt és megkönnyítse a nemzetközi együttműködést.

Részletek az alábbi linken:

Emerging Technologies in Cyber-Physical Systems: A Global Seminar Series - Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar (uni-obuda.hu)
Frissítve: 2024.05.13.

Legfrissebb cikkek