II. Nemzetközi Erasmus Staff Week a Nemzetközi Oktatási Iroda szervezésében

Az Óbudai Egyetem Nemzetközi Oktatási Irodája (NOI) által május 8-12. között megszervezett második nemzetközi Erasmus Staff Weekre 24 többnyire Erasmus-szal és más nemzetközi programokkal foglalkozó kolléga érkezett 16 ország 21 felsőoktatási intézményéből. Egyetemünk nemzetközi kapcsolatainak erősítését szolgáló szakmai programsorozat nyitó eseményén Prof. Dr. Kovács Levente rektor köszöntötte a vendégeket.

A NOI által összeállított program keretében a hét folyamán lehetőség nyílik arra, hogy nemcsak a budapesti campusokkal, hanem a székesfehérvári karral és a várossal is megismerkedjenek, A további workshopok a blended intenzív programok során szerzett tapasztalatok megosztására, illetve a nemzetközis kollégák skill-jeinek fejlesztésére irányulnak. A hét során a vendégek a fővárosi karokat is felkeresik, és ezzel a meglévő kapcsolatok fejlesztésére és új kapcsolatok kialakítására is lehetőség nyílik.



Az Erasmus+ kreditmobilitásban együttműködő Európán kívüli partnereinktől, Argentínából, Kazahsztánból, Vietnámból, Kenyából és Izraelből is érkeztek szakemberek. Az első napon ice-breaking játékok során ismerkedtek egymással a résztvevők, majd prezentációkkal mutatták be intézményüket.

Frissítve: 2023.05.09.

Legfrissebb cikkek