Phd Workshop a Kandó Karon

PhD workshop-ot tartottak a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar (KVK) Józsefvárosi intézményében nemrégiben. A minikonferencia szervezőinek elsődleges célja az volt, hogy a fokozatszerzés előtt álló kollégák megismerjék egymás tevékenységét, ismertessék saját kutatási területüket, a felmerült kérdéseket és a megoldási lehetőségeket.

Dr. habil Molnár György a KVK dékánja, az esemény védnöke köszöntötte a résztvevőket, ismertetette a főbb tudnivalókat, általános alapelveket.



Dr. habil Rácz Ervin oktatási rektorhelyettes motiváló gondolatokkal adott „útravalót” a doktoranduszoknak.



A rendezvény két előadásblokkból állt. A levezető elnök: Dr. Varga Péter János, majd Dr. Gyányi Sándor volt. Az eseményt kerekasztal beszélgetés zárta, melyet Dr. habil Wührl Tibor moderált.

A minikonferenciára elsősorban PhD fokozatszerzés előtt álló oktatókat, kutatókat hívtak előadónak. A rendezvényre témavezetőket invitáltak, ugyanakkor bárki részt vehetett rajta, aki érdeklődött a témakörök iránt. A fórum során kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílt, melyen „workshop” jelleggel cseréltek gondolatokat, a tudományos fokozattal rendelkezők igyekeztek hasznos tanácsokkal szolgálni.

A Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar hétköznapjait is átszövi az egyetem „Tehetség – Siker – Közösség” szlogenje. A kar munkatársainak, hallgatóinak tehetséggondozása és a kollégák tudományos ranglétrán történő előmenetele kiemelten fontos helyen szerepel a kari vezetés számára.

Az esemény programja a konferencia weboldalán elérhető:

https://phdworkshop2023.kvk.uni-obuda.hu/program/  

Az elhangzott előadásokról kiadvány-füzet készült (ISBN 978-963-449-314-3).
Frissítve: 2023.03.06.

Legfrissebb cikkek