Új közösségi tér nyílt a Kandó Karon

Modern közösségi teret adtak át a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Hallgatói Részönkormányzat és a Siemens Zrt. együttműködésének keretében a kar Bécsi úti épületében. Az új helyiséget Arató Márk, a Siemens Zrt. Kommunikációs vezetője és Csikósné Dr. Pap Andrea, a Kandó Kálmán Villamosmérnöki kar Oktatási dékánhelyettes avatta fel.

A megnyitóval egy kétéves folyamat zárult le, mely során a Kandó HÖK a Covid-19 járvány következtében elvesztette régi helyiségét, ahol oltóközpont létesült. Az új közösségi térben a hallgatók modern és világos környezetben tudnak pihenni, illetve felkészülni a következő órájukra.



A hallgatók modern és világos környezetben pihenhetnek, készülhetnek a következő órájukra.



A helyiségben többek közt lehetőség van telefon és laptop töltésre, étel melegítésre és hűtésre, illetve van szabadon hozzáférhető vezeték nélküli internet is.



A közösségi tér munkálataiban való segítségnyújtásért Vincze Tiborné, a Kandó Alapítvány képviselője „Kandó HÖK Hallgatói Önkormányzatért Díj”-at vehetett át Béda Bálinttól.

A megnyitón adományozásra is lehetőség nyílt: a Kandó HÖK csokoládégyűjtést szervezett kórházakban fekvő beteg gyermekek számára. A befolyt adományokat a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány számára ajánlották fel.
Frissítve: 2022.12.09.

Legfrissebb cikkek