Egyetemi sportnapot rendez a Hallgatói Önkormányzat

Hagyományteremtő céllal Sportnapot rendez az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzata október 12-én, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

Ahogy a HÖK sportnap szervezői fogalmaznak: „Az egyéb, más szórakoztató lehetőségek mellett, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy egy kis sportot csempésszünk a mindennapjaitokba. A mozgás elengedhetetlen a kiegyensúlyozott élethez. Szeretnénk elindítani hagyományteremtő módon az Óbudai Egyetem Sportnap rendezvényt.”

Az eseményen több, különböző bajnokságot tartanak, melyeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Mindezek mellett lesznek fakultatív programok is, melyekre előzetesen jelentkezni nem szükséges.

Az első alkalommal a következő megmérettetésekkel közül választhatnak a jelentkezők. Csoportos lehetőségek: kispályás labdarúgó-, kosár- és röplabda bajnokság. Egyéniben: asztalitenisz bajnokság; szigetkör futás és kerékpározás.

Fakultatív programok: jóga; (Elérhető: 16:00-16:45 között az első 25 fő számára; regisztrációhoz kötött) asztalitenisz; tollaslabda; capoeira.

A regisztrációt az alábbi űrlapon lehet megtenni.

A helyszín az impozáns Margitszigeti Atlétikai Centrum. Időpont: október 12. 14:00 órától.

A részvevők számára öltöző biztosított. A rendezvényen való részvétellel több testnevelés óra is leigazolható.
Frissítve: 2022.10.11.

Legfrissebb cikkek