HSUP: utólagos, ingyenes tárgyfelvétel!

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2022. 09.16-ig van lehetőség jelentkezni az Óbudai Egyetem Hungarian Startup University (HSUP) online képzésére. Az utólagos tárgyfelvétel a HSUP esetén díjmentes! Aki sikeresen, eredményesen elvégzi az első félévet, 600.000 Ft ösztöndíjban részesülhet.

Az 1. félév - 4 kreditpontért - egy alapozó képzés, ahol egy startup indításához szükséges ismereteket lehet elsajátítani, és egy szabadon választott üzleti ötletet kell kidolgozni. 


A 2. félévben - további 4 - kreditpontért az ötlet megvalósítása a feladat.


 


Az utólagos tárgyfelvétel folyamata:


OE-0033 - Utólagos tárgyfelvételi kérelem” elnevezésű kérvényt kell beadni, ez a Neptunban az Ügyintézés/Kérvények menüpont alatt található.


A kérvényhez az alábbi adatokat kell megadni:


Tantárgy neve: HSUP I. Hungarian Startup University Program
Tantárgy kódja: EKEHSU1TTE
Kurzus kódja: 01
Indoklás: HSUP program


 


Órára nem kell bejárni, a modulokat online lehet elolvasni és a teszteket utána kitölteni. Ösztöndíjat is lehet nyerni, és a képzés végére akár egy saját startup tulajdonosa is lehet a hallgató. Itt a lehetőség, használjátok ki, minél többen vegyétek fel a HSUP tárgyat! Vannak már kimagasló HSUP siker-történetek itt az Óbudai Egyetemen, inspirálódjatok: https://uni-obuda.hu/2022/08/16/hatalmas-siker-a-hungarian-startup-university-demo-day-en/  


További információk az innovacio@uni-obuda.hu email címen, vagy az Egyetemi Kutató és Innovációs Központban (EKIK) működő Innovációs Iroda vezetékes telefonszámán: +36 (1) 666-5623
Frissítve: 2022.09.09.

Legfrissebb cikkek