INES 2022 konferencia

2022. augusztus 12-15. között került megrendezésre a 26th IEEE International Conference on Intelligent Engineering Systems 2022 (INES 2022) elnevezésű nemzetközi konferencia.

Az 1997-ben alapított INES konferenciasorozat idei állomása a Hydramis szálloda volt Krétán, amely augusztus 12-15. között otthont adott a rendezvénynek. Két év kizárólag online megrendezés után a hibrid mód nagyon jó megoldásnak bizonyult, mert így a személyes részvétel mellett azok a szerzők is bekapcsolódhattak, akik nem tudtak a helyszínen jelen lenni.

Prof. Dr. Kovács Levente, a konferencia elnöke a megnyitón örömmel köszöntötte a résztvevőket és köszönetét fejezte ki a szerzőknek a kemény munkájukért, amelyet a publikáció létrehozásába fektettek.

Prof. Dr. Rudas Imre, a konferencia alapítója egy átfogó képet mutatott be az INES elmúlt 25 évéről, felidézve a hangsúlyos mérföldköveket, amelyek fokozatosan formálták, és elősegítették az esemény fejlődését.

Két nagyszerű plenáris előadót tudhat magáénak a konferencia Prof. Dr. Bokor József és Dr. Galambos Péter személyében, akik kutatási területük legaktuálisabb elemeibe engedtek betekintést előadásaik során.



 

A hibrid megrendezési mód szóbeli, e-poszter és online előadások megtartását tette lehetővé, amely megfelel a kor követelményeinek, s a következő konferenciákra is hasonló módon készülnek a szervezők.

Köszönet illeti a szervezésért az Óbudai Egyetemet, az IEEE Hungary Sectiont, az IEEE Greece Sectiont és a Magyar Fuzzy Társaságot, valamint meg kell említeni az IEEE Industrial Electronics Society, az IEEE Joint Chapter of IES and RAS, az IEEE SMC Chapter és az IEEE Control Systems Chapter nevét, amelyek biztosították a konferencia IEEE támogatását, s ezáltal a cikkeknek lehetőséget adnak, hogy bekerülhessenek az IEEE Xplore Digital Library adatbázisba.

További információ itt érhető el.
Frissítve: 2022.09.08.

Legfrissebb cikkek