Szakkollégiumi siker Bolognában

A Jánossy Ferenc Szakkollégium négy tagja nemrégiben részt vett a Bolognai Egyetem Summer School elnevezésű rendezvényén, ahol nagysikerű előadásokat tartottak, többek közt olyan érdekes témákban, mint a hangzatos „tűzkatlan effektus” és a „robotizált tankok a városi hadviselésben”.

Viktor Patrik A Tesla „tűzkatlan effektusa”, Nagy Tamás pedig a „Robotizált Tankok a városi hadviselésben” címmel tartott előadást közel 150 főnyi hallgatóság előtt.

Az útnak számos hasznos momentuma volt, például a Ligo de Stefano Szakkollégium képviselőivel is egyeztetést tartottak, melyen a Jánossy Ferenc Szakkollégiumot Viktor Patrik elnök és Molnár Albert alelnök képviselte. Egy bolognai hallgatói csoport tagjaival is tárgyalást folytattak arról, hogy a Szakkollégium képviselői is ellátogatnak az Óbudai Egyetemre. Emellett jövő nyáron a Hungarian College Section részvételét biztosítják a Summer School rendezvényen Bolognában (melyre a Stefano Szakkollégiummal közösen választják ki a jelentkezőket; jelentkezni Viktor Patriknál lehet). Továbbá folytatják a gyümölcsöző közös munkát.

A záró rendezvényen külön megköszönték Nagy Tamás munkáját, az ő személyének köszönhetően jött létre a kapcsolat Viktor Patrikkal és a Jánossy Szakkollégiummal. Emellett Viktor Patriknak is köszönetet mondtak a szakkollégiumok megújításával kapcsolatos tanácsaiért és a bevált magyarországi példák ismertetéséért.
Frissítve: 2022.08.11.

Legfrissebb cikkek