Információvédelmi Nap a Neumann János Informatikai Karon

2022. május 23-án nagysikerű adatvédelmi konferenciát tartottunk a Neumann János Informatikai Karon.

Dr. Péterfalvi Attila, a NAIH elnökének nyitó előadásaDr. Eigner György megbízott dékán megnyitója után Dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke tartotta a keynote előadást.131 résztvevő volt, az alábbi szervezőbizottságnak köszönhetően, ugyanis a közönség  elsősorban az Óbudai Egyetem dolgozóiból és hallgatóiból, a szakosztályok és a szakbizottságok tagjaiból és az IT Business folyóirat olvasóiból került ki.

A Szervező Bizottság:

European Organization for Quality Magyar Nemzeti Bizottság
Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület
Integrity Kft.
Internet Szolgáltatók Tanácsa
ISACA Budapest Chapter
ISC2 Hungary Chapter
ITBUSINESS
Magyar Országos Közjegyzői Kamara és a MOKK Adatkutató Alintézet
Óbudai Egyetem, Neumann János Informatikai Kar, Dékáni Hivatal
Óbudai Egyetem
SZTAKI/HunCERT

Dr. Eigner György dékán megnyitja a konferenciátEzekkel a szervezetekkel régi a kapcsolat, a szervezést ezúton is köszönjük a SZTAKI részéről Ormos Pálnak, az Integrity Kft.-től Drávecz Tibornak és Bencze Zoltánnak, az Egyetem részéről Dr. Szenes Katalinnak, a HTE Számítástechnikai Szakosztály, az EOQ Informatikai Szakbizottság és az (ISC)2 Hungary Chapter elnökének  és Tureczki Bencének.

A konferencia szervezői, Dr. Szenes Katalin és Tureczki Bence a másik sztár előadóval, a blokklánc-szakértő Szegő DániellelAz eseményt az ASC Kft., a Huawei Technologies Hungary Kft., és a Quadron Kft. szponzorálta.
Az előadás videókat itt lehet megnézni.
Frissítve: 2022.06.22.

Legfrissebb cikkek