V4 Smart City Expo & B2B Forum

Az okosvárosokról szóló elképzelésekről, aktuális technológiai trendekről rendeznek fórumot május 24-én City for Tehe Future címmel a Hungexpo területén.

Az új technológiák kulcsfontosságúak a modern városok fejlődésében. A fenntartható világ megteremtéséhez azonban túl kell tekinteni a technológiákon. A szakemberek hosszú távú célja az,, hogy a városokat olyan helyekké alakítsák, ahol az emberek otthon érezhetik magunkat, és szívesen leélnénk az életüket. A városokra úgy tekinthetünk, mint az ott élők, a különböző technológiák és a környezet közötti interakciókkal teli, összetett ökoszisztémákra, melyek az infrastruktúra és a mobilitás területeivel kezdődnek, és egészen az energiafelhasználásig, a vízgazdálkodásig, az ökológiáig, az élelmiszertermelésig, a logisztikáig és az egészségügyig terjednek. Mindezek egyensúlybakerülése vezethet el egy igazi Smart City koncepcióhoz. Fontos ezek kölcsönös komplementaritása, a környezetre gyakorolt hatásuk, továbbá, hogy értékes szolgáltatásokat nyújtsanak a lakosoknak.
Ezekre a jelentős témákra alapozva jött létre a City For The Future fórumának ötlete. Az eseményen a résztvevők által felvonultatott technológiák és szolgáltatások hozzájárulhatnak a fenntartható városfejlesztéshez, összhangban a lakosság szükségleteivel és a természettel, melyek ismerete és a gyakorlatban való alkalmazása minden várostervező érdeke, mivel afejlődését, fenntarthatóságát szolgálja.

A „City For The Future Budapest 2022: Smart City Expo & B2B Forum” keretében többet megtudhatnak az okosvárosok területén aktuális technológiai trendekről, valamint találkozhattak innovatív cseh és magyar okosváros szolgáltatókkal.

További információ az alábbi meghívóban található.
Frissítve: 2022.04.06.

Legfrissebb cikkek