A gólyatábor megvolt, indulhatott a tanév

Élményekkel teli, csapatépítőnek is beillő napokat töltöttek együtt az Óbudai Egyetemre készülő diákok az ország különböző pontjain megrendezett Gólyatáborokban a tanévkezdet előtti napokban a járványügyi előírásokat betartva. A szervezők a múlt (2020) évben gólyává váló fiatalokat is várták, mivel akkor a helyzet nem tette lehetővé a táborok megtartását.

Bánki Gólyatábor Balatonszemes

Az idei Bánki Gólyatábor résztvevőit a 2020-as és 2021-es tanévben tanulmányaikat megkezdő Gólyák alkották. A két évfolyamból összesen 149-en vettek részt a rendezvényen. Hosszú és átgondolt előkészítő munkálatok előzték meg a kivitelezést, melynek köszönhetően egy igen összeszedett szervezőgárda fogadta az első- és másodéves hallgatókat. A táborban minden az előre összeírt ütemterv szerint haladt, változtatásokra nem volt szükség. Mint azt megtudtuk a szervezőktől, a visszajelzések szerint a Gólyák rendkívül jól érezték magukat. A hallgatóknak lehetőségük nyílt tájékozódni is a szórakozás mellett, hiszen minden fontos információt felölelő előadásokat hallhattak a kar dékánjától, a Hallgatói Önkormányzat elnökétől, illetve több hallgatói kör képviselőjétől.

 

KRY Gólyatábor (KVK-RKK-YBL) Békés

A táborban a szervezők legalább olyan jól érezték magukat, mint a Gólyák. Érdemes ellátogatni a krygt.hu weboldalra, ahová feltöltötték a táborban készült képeket és az ott született indulót. (Ugyanitt néhány napon belül az after movie is látható lesz.) Érdemes elolvasni az oldal alján található véleményeket is arról, hogyan is érezték magukat az „idei Gólyák” a táborban.

 

NiKeVár Gólyatábor (NIK-KGK-AMK) Balatonlelle

Egy év kihagyás után, idén már 300 Gólya élhette át, milyen az igazi NIKEVÁR Gólyatábor. A fiatalok másfél évig voltak bezárva, a külső szemlélő azonban nem mondta volna meg, hogy mit éltek át az elmúlt időszakban. Valóságos energiabomba robbant a táborban, köszönhetően a lelkes Gólyáknak és a szervezőknek. „Mindenki nyitott volt, kedves és megértő” – így sikerült összekovácsolni egy olyan társaságot, amelynek tagjai számára örökre szóló barátságokat hozott a tábor. A résztvevők olyan élményekkel lettek gazdagabbak, amik talán sehol máshol nem születtek volna meg. A szervezők szerint évek múlva is elő fognak kerülni felejthetetlen történetek, amelyek mindenki arcára mosolyt csalnak.
Frissítve: 2021.11.25.

Legfrissebb cikkek