MATLAB – szuper szoftver tanuláshoz, kutatáshoz, oktatáshoz

Az Óbudai Egyetemen 2016 óta egyre több hallgató, kutató és oktató használja a MATLAB elevezésű, statisztikai és matematikai feladatok megoldására kifejlesztett szoftvert, amely kiemelkedő jelentőségű a tudományos, mérnöki és Big Data területeken.



A Campus-wide licenc segítségével az Egyetem valamennyi hallgatója, oktatója és kutatója jogtisztán, egyetemi vagy akár saját számítógépen, offline vagy otthoni környezetben is használhatja a MATLAB termékeket és a hozzá kapcsolódó toolboxokat. A program 13 tudományos területet fed le.

Annak érdekében, hogy ezt a lehetőséget maximálisan kihasználhassa mindenki a kutatásban, tanulásban, illetve szakdolgozat készítésekor, a MathWorks vállalat hazai képviselete online konferencia keretében mutatja be a MATLAB programcsomagot március 4-én. Az érdeklődők többek közt az alábbi kérdésekre kaphatnak válaszokat: miért fontos a MATLAB termékcsalád az oktatásban? Miért választják az oktatók? Hogyan segíti a hallgatókat a tanulásban? Milyen előnyökkel jár a használata? Hogyan befolyásolja a végzős hallgatók és az egyetemi kutatási illetve fejlesztési projektek sikerességét?

Az online tájékoztatón történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az esemény időpontja: 2021. március 4.

Oktatóknak szóló előadások: 9:00 - 11:30
Program és regisztráció: https://gamaxlabsol.com/matlab-campus-license-bemutato-delelotti-eloadas/

Hallgatóknak szóló előadás (angol nyelven): 13:00 - 14:00
Program és regisztráció: https://gamaxlabsol.com/matlab-campus-license-bemutato-delutani-eloadas/
Frissítve: 2021.04.14.

Legfrissebb cikkek