Elindult az Erasmus pályázati időszak!

Te mit húznál ki legközelebb a bakancslistádról? Megtanulnál szörfözni, fürödnél az Északi-tengerben, nemzetközi tapasztalatot szereznél, vagy látásmódot váltanál? Európa szerte már több mint 3 millió fiatal, köztük több száz OE-s hallgató vett részt az Erasmus programban és húzott ki ezekhez hasonló „tételeket” bakancslistájáról. Legyél te is egy közülük, váltsd valóra személyes és szakmai álmaidat az Erasmus mobilitás keretein belül!

Újra itt a lehetőség, hogy az Erasmus+ keretein belül világot láss, és szakmai tapasztalatokat szerezz. A pályázati időszak már elkezdődött, de március 1-ig még tudsz nevezni a 2021-es őszi és 2022-es tavaszi időszakra. Fontos! Ha az úti célod Észak-Európa (Finnország, Norvégia stb.), csak most pályázhatsz!

Covid Információ: Akkor is érdemes pályáznod, ha a Covid 19 miatt bizonytalan vagy, hogy ki tudsz vagy akarsz-e utazni majd. A nyertes pályázóknak lehetősége van egy fél évvel eltolni a kiutazást.

Ha kérdésed van, csatlakozz online tájékoztatónkhoz, amelyet február 18-án (most csütörtökön) 14:30 órai kezdettel tartunk. Sok egyéb mellett a finanszírozásról és a sikeres pályázás feltételeiről is szó lesz.

További információk:
Legfontosabb infók egy helyen: http://bit.ly/teamserasmusOE
További információk: http://erasmus.uni-obuda.hu
Friss hírekért kövess bennünket a Facebookon: https://www.facebook.com/OE.Erasmus oldalon!
Kérdésed van? Írj nekünk az outgoing@uni-obuda.hu e-mail címre!

Sikeres pályázást kívánunk!
Frissítve: 2021.04.14.

Legfrissebb cikkek