Elhunyt Balázs Éva

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Balázs Éva, a Neumann János Informatikai Kar munkatársa hosszantartó, súlyos betegséget követően, 60. életévében 2021. január 24-én elhunyt.

Balázs Éva 2003 óta az Óbudai Egyetem és annak jogelőd szervezeteinél a Neumann János Informatikai Kar titkárságán igazgatási ügyintézőként dolgozott. Munkájával segítette Dr. Sima Dezső professzor úr, Dr. Szeidl László professzor úr, Dr. Nádai László és Dr. Molnár András dékán urak tevékenységét. Közreműködött többek között a kar és az Egyetem külső kapcsolattartásának szervezésében, a beiskolázási kampányok szervezésében, valamint a hallgatói statisztikai adatok feldolgozásában. Az Egyetem rektori titkárságának 2019-től volt az ügyintézője, Dr. Molnár András rektor-helyettes úr munkáját segítette. Feladatait súlyos betegsége alatt is maradéktalanul ellátta.

Balázs Éva kedvelt időtöltése volt a Patchwork kézimunkák készítése. Szabadidejében szebbnél szebb takarókat, terítőket készített. Munkáit gyakran ajánlotta fel jótékony célokra. Nagyon szerette az állatokat, kedvencei saját kisállatai voltak.

Emlékét megőrizzük.

Nyugodjék békében!

Búcsúztatása 2021. február 19-én 12 órakor lesz az Agostyáni emlékerdőben.
Frissítve: 2021.04.14.

Legfrissebb cikkek