Hegesztési Konferencia a Bánki Karon

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán január 28-ától kezdődően tartották meg a XXX. Jubileumi Nemzetközi Hegesztési Konferenciát a Magyar Hegesztési Egyesület rendezésében. A három napon át tartó eseményt az online térben rendezték meg, számos szervezettel együttműködésben.

A konferenciát az eddigi legszélesebb együttműködéssel – a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés, a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete, a Magyar Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség, a Magyar Acélszerkezeti Szövetség, a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége és az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész És Biztonságtechnikai Mérnöki Karának közreműködésével tartották meg január 28. és 30. között. A rendezvény fővédnöke Prof. Dr. Palkovics László akadémikus, innovációs és technológiai miniszter volt.

A programban plenáris ülések és szekcióülések szerepeltek. A konferencia számos újdonságot is kínált, többek közt tematikus kerekasztal beszélgetésre nyílt lehetőség a fő támogatók, így a Linde Gáz Magyarország Zrt; a Messer Hungarogáz Kft.; valamint a Flexman Robotics Kft. képviselőivel. A konferencia további támogatója a Rehm Hegesztéstechnika Kft. és a Crown International Kft. volt.

A Zoom Webinar konferencia kreditpontos képzésnek minősül, a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés nemzetközi és európai hegesztő diplomák tanúsítás rendszerében.
Frissítve: 2021.02.27.

Legfrissebb cikkek