Karácsonyi adománygyűjtés 2020

„Te mit kérsz a Jézuskától?” címmel karácsonyi jótékonysági akciót indít az Óbudai Egyetem , melynek célja az Intézmény budapesti és vidéki telephelyeinek vonzáskörzetében működő, főként hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó óvodák megajándékozása.

Az Óbudai Egyetem vezetése évek óta szervez karácsonyi adománygyűjtést decemberben. Idén, a pandémia miatt kialakult helyzetben ez nem valósítható meg a hagyományos módon.

A koronavírus-járvány miatt sok család került nehéz helyzetbe, így most még inkább fontossá vált, hogy mindazok, akik megtehetik, segítsék a rászorulókat. Ennek szellemében egy olyan jótékonysági kezdeményezésben történő részvételre invitálja polgárait az Egyetem vezetése, amely a járványügyi intézkedések figyelembevétele mellett is lehetőséget teremt arra, hogy valóra váljon a gyermekek karácsonyi kívánsága, és idén is sikerüljön mosolyt csalni a gyermekek arcára.

A kezdeményezés lényege, hogy a partner óvodákban működő csoportok gyermekeinek Jézuskához írt levele alapján az Óbudai Egyetem központi weboldalára felkerül egy kívánságlista. Ezt követően nincs más teendő, mint regisztrálni december 7. és 11. között, választani tetszés szerint egy vagy több csoporthoz tartozó kívánságot, majd összeállítani és (az óvoda címére, a csoport nevének feltüntetésével) postázni az ajándékcsomag(oka)t. Annak érdekében, hogy a téli szünet előtti utolsó napig minden csoport megkapja az ajándékait, a postára adás határideje december 15.

Válassz egy kívánságot, teljesítsd és legyél te is valaki Jézuskája!

Regisztrálni az alábbi linken lehet:

http://www.uni-obuda.hu/karacsonyi-jotekonysag-2020
Frissítve: 2021.04.16.

Legfrissebb cikkek