Add tovább: Kedvesnek lenni jó!

A kedvesség világnapját november 13-án ünnepeljük, mely alkalomból egy szórakoztató játékra invitálja az Óbudai Egyetem (ÓE) hallgatóit a Hallgatói Szolgáltatások Osztály munkatársai.

A kedvesség mindenkinek mást jelent. Lehet egy szó, egy mosoly, egy apró gesztus vagy egy cselekedet. Bár sokan, sokféleképpen magyarázzák, a pozitív hatások azonban vitathatatlanok. A kedvesség pszichés szempontból számos jótékony hatással bír: csökken a szorongásunk, nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válunk. A hétköznapjainkból mégis sokszor hiányzik a kedvesség, ezért a játék keretében arra tesznek kísérletet a szervezők, hogy visszacsempésszék a hallgatók mindennapjaiba, kapcsolataikba.

 

A játék menete

A játékban egy héten keresztül 2020. november 9-13. között van lehetőség részt venni. Ehhez nem kell mást tenni, mint az alábbi linkre kattintva megpörgetni a kedvesség kereket: https://wheelofnames.com/jv5-xpp

A forgatás eredményeként a képernyőn megjelenik egy kedvesség, amelynek végrehajtására november 13-án (pénteken) éjfélig van lehetőség. Ezt követően már csak be kell számolni a végrehajtott kedvességről az esemény Facebook- oldalán (https://fb.me/e/1DDvJDl7n), majd betaggelni két másik ÓE-s hallgatót az ismerősök közül, és meghívni őket is a játékra. A kommentek alapján a legtöbb kedvességet végrehajtott hallgatót ÓE ajándékcsomaggal jutalmazzák!

 

Eredményhirdetés: 2020. november 16-án a Hallgatói Központok Facebook- oldalán.
Frissítve: 2021.02.27.

Legfrissebb cikkek