Mentálhigiénés szolgáltatás az Ybl Miklós Építéstudományi Karon is

A 2020/2021-es tanév őszi félévétől már 3 helyszínen várják az Egyetem pszichológusai egyéni tanácsadásra azokat a hallgatókat, akik egyetemi és magánéleti problémákkal küzdenek. Az egyéni konzultációk helyszínéül egészen az előző tanév végéig a Tavaszmező utca 17/A, valamint a Bécsi út 94-96/C épületekben található tanácsadói szobák szolgáltak, ugyanakkor november 2-tól már az Ybl Miklós Építéstudományi Karon (YBL Kar) is elérhető a mentálhigiénés szolgáltatás.

Az Ybl Kar főépületének (1146 Budapest, Thököly út 74. A. épület) 202-es helyiségében kialakított tanácsadói szoba tágas és rendkívül világos, igényes berendezése meleg, emberközeli hangulatot áraszt. A mentálhigiénés tanácsadás előre egyeztetett időpontban történik, teljes diszkréció mellett. Az üléseket a szakemberek általában heti rendszerességgel tartják, alkalmanként 50 percben. A tanácsadásra közvetlenül a pszichológusoknál, Koczor Nóránál (pesti campus) vagy Garda Ildikónál (budai campus) lehet bejelentkezni, az alábbi e-mail címeken: koczor.nora@uni-obuda.hu és garda.ildiko@uni-obuda.hu

A mentálhigiénés szolgáltatásokkal kapcsolatban további információ a http://uni-obuda.hu/hallgatoi-kozossegi.../mentalhigienia2 linken érhető el.
Frissítve: 2021.04.21.

Legfrissebb cikkek