Webshopon elérhető jegyzetcsomagok első évfolyamosoknak

Már online is lehetőség nyílik megvásárolni a képzésekhez szükséges anyagokat az oeshop.hu oldalán.

Mint arról korábban hírt adtunk, az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. jóvoltából elindult az Egyetemi webshop oldal, melyen keresztül most kedvezménnyel vásárolhatnak jegyzetcsomagokat az első évfolyamos hallgatók.

Az online megtartott előadásoknál nagy segítséget jelenthet az első évfolyamos hallgatók számára is, ha az adott tárgyhoz tartozó tankönyvek, jegyzetek, munkafüzetek rendelkezésre állnak.

Ugyanitt elérhetőek az egyes karok Oktatási Csomagjai is. Azoknak a hallgatóknak érdemes ezt az opciót választani, akik biztosan szeretnék tudni, milyen anyagokra lesz szüksége a félév során, hiszen egy helyen megtalálhat mindent, egy csomagban. Az Oktatási Csomagok most öt százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Érdemes végigböngészni az elérhető jegyzetek és tankönyvek listáját a weboldalon vagy a Webshopon, hiszen számos olyan oktatási segédletet biztosítanak, ami a tantermeken kívül is használható. Sokat elárul az anyagok színvonaláról, hogy a jegyzeteket gyakorlati szakemberek és egyetemi oktatók is rendszeresen keresik. A hallgatók figyelmébe ajánljuk a weboldalon megtalálható, egyes karokhoz tartozó tanterveket és jegyzetlistákat is, melyek segítséget nyújtanak a megfelelő könyvek kiválasztásában.
Frissítve: 2021.05.01.

Legfrissebb cikkek