Megjelent az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett pályázati kiírás a „Kooperatív Doktori Program Doktori Hallgatói Ösztöndíj” elnyerésére

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal útján nyílt pályázatot hirdet a „Kooperatív Doktori Program Doktori Hallgatói Ösztöndíj” elnyerésére.

Kooperatív Doktori Program célja, hogy a kutatás-fejlesztés-innováció területén tovább bővítse azon munkavállalók létszámát – elsődlegesen az MTMI (matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai) területeken –, akik szakmai ismereteiket a legfrissebb tudományos kutatási eredményekkel kívánják gyarapítani, és elkötelezettek tudásuk társadalmi és gazdasági hasznosításában.

A Program 2020. évben meghirdetésre kerülő pályázata azok számára biztosít támogatást, akik doktori hallgatói státuszuk mellett felsőoktatási intézményen kívül más munkahelyen is végeznek kutatómunkát, amely elősegíti tudományos eredményeik gyakorlati hasznosulását.

Elektronikus benyújtás határideje: 2020. szeptember 15. 24:00

A pályázat további részletei a

https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/kooperativ-doktori-program-kdp-2020/palyazati-felhivas linken találhatóak meg.
Frissítve: 2021.02.25.

Legfrissebb cikkek