Együttműködés az InvestTaiwan céggel

Egy újabb szándéknyilatkozat aláírásával erősödött az Óbudai Egyetem tajvani kapcsolatrendszere. Kooperáció jött létre az InvestTaiwan és az Intézmény vezetése között.

A távol-keleti országokkal különösen szoros és gyümölcsöző kapcsolatot ápol az Óbudai Egyetem vezetése. Ennek újabb bizonyítéka, hogy szándéknyilatkozatot írtak alá az InvestTaiwan céggel.

Az InvestTaiwan vezetőségének legfőbb célja, hogy felvegye a kapcsolatot tengerentúli intézményekkel is, annak reményében, hogy ezáltal közös sikereket érhessenek el, hosszú távú partnerség mellett. Emile M. P. Chang, a cég vezérigazgatója és Prof. Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora egyaránt nagyra értékeli a kezdeményezést. A kooperáció létrejöttében jelentős szerepe volt Huei-Wen Wu-nak, aki a magyarországi Tajpeji Képviseleti Iroda nevében személyesen látogatott el az Egyetemre, és a veszélyhelyzet teljes körű figyelembe vételével, a biztonsági előírások maximális betartása mellett menedzselte az aláírási folyamat szinkronizálását.

Az aláírt dokumentum az Óbudai Egyetem és az InvestTaiwan között hosszú távú partnerség megkötésére irányul az oktatói és hallgatói csereprogramokat illetően, amelyek mindkét fél közös érdekeit szolgálja, tehetségfelkutatás céljából. A felek támogatják a tehetségcserét szolgáló egyéb tevékenységeket, például az Óbudai Egyetem és a tajvani vállalkozások kölcsönös látogatásait és közös szervezésű projekteket.

 

Frissítve: 2020.10.13.

Legfrissebb cikkek