Webshoppal is segítik a hallgatókat a tanulásban

Az Óbudai Egyetem vezetése kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a hallgatók a fennálló vészhelyzetben is zökkenőmentesen folytathassák tanulmányaikat, ezért a hallgatókat segítve, új, webshop szolgáltatást indít az Egyetem. A szolgáltatás célja, hogy a hallgatók hosszú távon, állandó jelleggel hozzá tudjanak jutni a tanulmányaikhoz szükséges tanagyaghoz, jegyzetekhez. Az oldal április 30-tól elérhető.

Az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. szakemberei a vészhelyzetre tekintettel rövid idő alatt kifejlesztették az Egyetem webshopját, amelyen keresztül (elsősorban) tankönyveket rendelhetnek a hallgatók, ezzel is segítve, hogy vizsgáikat sikerrel abszolválják. Az oldalra az összes tankönyv felkerült. Rövidesen (már az új arculat szerinti) PR ajándéktárgyakat is vásárolhatnak majd. Az oldalon a fejlesztők online fizetési rendszert tettek lehetővé, a rendeléseket pedig futárszolgálattal is el tudják juttatni a hallgatókhoz.

Az Egyetem vezetésének az a célja, hogy a hallgatók a szükséges tananyagokat online is megrendelhessék, ezzel is elősegítve a távoktatást. A webshop üzemeltetői, figyelemmel kísérve a hallgatói igényeket, a tankönyvek feltöltését folyamatosan végzik. A teljes tankönyvállomány lefotózása, minden szükséges tartalom feltöltése az elkövetkező hetekben megtörténik. . Az oldal az alábbi linken érhető el április 30-tól: https://oeshop.hu/
Frissítve: 2020.10.13.

Legfrissebb cikkek