Átvették diplomájukat a Kandó Kar hallgatói

A hagyományokhoz híven a Vasas Szakszervezet Székháza adott otthont a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar keresztféléves képzés diplomaosztó ünnepségének február 29-én. Összesen 241 hallgató vehette át oklevelét.

A nagy résztvevői létszámra tekintettel két részletben tartották meg az ünnepséget, melyen először az óbudai, majd a józsefvárosi telephelyen végzett hallgatók vehették át okleveleiket.

Az elnökség tagjai az Óbudai Egyetem arany minősítésű Vegyeskara által előadott „Gaudeamus” dallamára vonultak be a patinás épület színháztermének színpadára.

A friss diplomásokat Dr. Seebauer Márta, az Óbudai Egyetem oktatási rektorhelyettese, Bonyhády Elek, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara Területfejlesztési Bizottsága és az Innovációs klub vezetője, valamint Nagy János, a Világítástechnikai Társaság elnöke köszöntötte.

Dr. Nádai László, a Kandó Kar dékánja ünnepi beszédében kiemelte, hogy a Kandón megszerzett villamosmérnöki diploma jelentős értéket képvisel az ipar számos területén. Beszédében arra kérte a hallgatókat, hogy leendő munkahelyükön is figyeljenek oda kollégáikra, legyenek empatikusak az élet más színterein is. Végezetül a család fontosságára hívta fel a figyelmet, hiszen ahhoz hogy felsőfokú tanulmányaikat sikerrel végezhették el, oktatóik segítsége mellet a legtöbb támogatást a szüleiktől, családjuktól kapták.

Idén 12 hallgató: Holló Ádám, Szakál Sándor, Czekmeiszter Marcell, Kovács Dominik, Laub Bálint, Mikó Márk (MSc), Tamás Andor László, Banda Árpád, Vajdovich Ádám, Bogár Renátó, Illés Tibor, Szakál Nándor vehetett át Kiemelkedő Tanulmányi Munkáért Elismerő Oklevelet.

Kiemelkedő szakmai eredményének elismeréseként a Kandó Kar Kiváló Hallgatója Díjban részesült 4 harmadéves hallgató: Tihanyi Gergely, Válóczy Elek Sebestyén, Zilahi István és Zardikán Najman (konzulensük Sándor Tamás), akik olyan színvonalas robotot állítottak elő, mely méltán öregbíti a kar hírnevét. Mindkét ünnepség az oklevelek, oklevél mellékletek és igazolások átadásával folytatódott. A karon összesen 241 hallgató vehette át oklevelét: 206-an BSc képzésben, 17-en MSc képzésben és 18-an szakirányú továbbképzési szakon.



Frissítve: 2020.10.14.

Legfrissebb cikkek