51. TDK a weben

Április végén online tarja meg az 51. Tudományos Diákköri Konferenciát (TDK) az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa, az eddigi gyakorlathoz hasonlóan csatlakozva az országos rendezvényhez. A Konferencián valamennyi kar képviselteti magát. (Az egyes szekciók részvételi adatai az április 3-ai jelentkezési határidőt követően válnak egyértelművé.) Az Egyetem vezetése elkötelezett az önként vállalt hallgatói tudományos tevékenység támogatásában, ezért azt javasolja a hallgatóknak, hogy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések mellett otthon is folytassák a TDK munkájukat.

Az Egyetem vezetése és oktatói arra kérik a hallgatókat, hogy a járványügyi óvintézkedések maximális betartása érdekében elektronikus úton kommunikáljanak a konzulens oktatókkal, és a TDK munkában kizárólag olyan mértékű aktivitást vállaljanak, amely nem veszélyezteti sem a saját egészségüket, sem másokét.

Az 51. Tudományos Diákköri Konferenciát karonként némileg eltérő ütemezéssel webkonferencia formában rendezik meg. Az időpontról az egyes karok nyújtanak tájékoztatást. Az esemény tervezett dátuma: 2020. április 29.

A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos TDK konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait, amelyek a 35. OTDK központi felhívását részletező, www.otdt.hu oldalon találhatók meg. Az Egyetem könyvtára távolról elérhető szolgáltatásokkal segíti a szükséges szakirodalmi anyaEgok használatát: http://lib.uni-obuda.hu/campus

A dolgozatot – az Egyetem plágiumellenőrző rendszerébe történő feltöltése után – április 23-án (csütörtökön) délig (12.00 óra) a kari TDK rendszerben is rögzíteni kell. Mindehhez a konzulensek támogatása is szükséges, a kari TDK jelentkezési portálon.

A webkonferencia lebonyolításáról és pontos időzítéséről az egyes karok adnak majd információt a jelentkező hallgatóknak, konzulenseknek és a zsűritagoknak.

 

Az Óbudai Egyetem 2019/20. tanévi TDK tevékenységét és konferenciáit támogatja: az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt "Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatása" című pályázat (NTP-HHTDK-0019).

 

Frissítve: 2020.10.14.

Legfrissebb cikkek