Accenture közösségi tér épült az Óbudai Egyetemen





A vállalat modern, hallgatóbarát közösségi teret hozott létre az Óbudai Egyetem Bécsi úti épületében. Az Accenture Tanácsadó Kft. ilyen jellegű felajánlása és beruházása az országban először Egyetemünkön valósulhatott meg.












A hallgatók október eleje óta használhatják az újonnan kialakított platformot a Bécsi úti campuson.
Az adományozó cég több mint 120 országban és 40 iparágban van jelen és közel félmillió munkavállallót foglalkoztat. Az Accenture egy olyan globális tanácsadó és szolgáltató vállalat, amely a stratégia, a digitális átalakulás, a technológia, valamint az operatív vállalati működés területén kínál megoldásokat világszerte, olyan ismert piaci szereplőkkel együttműködve, mint például a Schneider Electric, Airbus, Siemens, SAP, Microsoft, Oracle, Salesforce és sok más globális társaság.


Budapesten 2 központban, több mint 300 alkalmazott fejleszt jelenleg is olyan innovatív technológiai megoldásokat, amelyek a jövőt fogják formálni.


Az Óbudai Egyetem hallgatói számára nyitott a lehetőség, hogy közelebbről  megismerhessék a céget; a helyszínen meetup előadások is lesznek, amelyekre várnak minden egyetemi polgárt, aki érdeklődik a technológiai újdoságok iránt és szeretné testközelből megismerni többek között a 3D nyomtató, az AR/VR eszközök és az automatizált gyártósorok működését, amelyeket hamarosan ki is állítanak majd a közösségi térben.
Számítanak minden hallgatóra, aki 
nyitott a karrierrel kapcsolatos és/vagy az elhelyezkedésre vonatkozó tanácsokra, vagy akár egy tartalmas beszélgetésre a témában, esetleg szeret szakmai meetup-okon és izgalmas versenyeken részt venni, ahol próbára tudja tenni tudását (kiterjesztett- és virtuális valóság, mesterséges intelligencia, IoT, digitális transformáció, blockchain, felhőszolgáltatások, stb.).
Mindezek mellett az új létesítmény lehetőséget ad, 
ha valaki csak egy csendes helyet keres, ahol össze tud ülni barátival, hallgatótársaival 2 óra között.


További információ az Accenture Tanácsadó Kft-ről:


Facebook


LinkedIn


Weblap



 








Frissítve: 2019.10.24.

Legfrissebb cikkek