Első hely az OTDK prezentációs díjazottainak versenyében





A XXXIV. Országos Tudományos Diákköri konferencia Prezentációs díj-versenyét a Magyar Tudományos Akadémián (MTA) tartották meg 2019.06.13.-án, ahol az Óbudai Egyetem EKIK Élettani Szabályozások Kutatóközpontja és az Alkalmazott Informatika és Alkalmazott Matematika Doktori Iskola PhD hallgatójaként Czakó Bence Géza első helyezést ért el.












A Prezentációs díj-versenyre azok a hallgatók jutottak tovább, akik az OTDK során helyezést értek el, valamint a zsűri az előadásukat érdemesnek találta a továbbjutásra. Minden szekció 1-1 főt jelölhetett prezentációs díjra, így az MTA-n 16 szekció delegáltjai prezentálták eredményeiket.


Czakó Bence az Informatika Tudományi szekció prezentációs díjazottjaként tartott előadást. A prezentált munka címe „Daganatos betegségek kezelését elősegítő robusztus szabályozási módszerek kidolgozása” volt, melyet az egyetem Élettani Szabályozások Kutatóközpontjában, Prof. Dr. Kovács Levente témavezetésével, az általa vezetett ERC „Tamed Cancer” pályázat keretében közreműködve készített el a hallgató.


A verseny során minden jelölt 10 percben mutathatta be az eddigi kutatási eredményeit. A zsűri tagjai a szakmai munkát, annak közérthetőségét és a prezentációs készséget értékelte.


Czakó Bencének ezúton is gratulálunk az elért helyezéshez!


 









Frissítve: 2019. 06. 26.

Legfrissebb cikkek