PMSZ pályázat - JUNIOR PM VERSENY 2021

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSz) több éve megrendezi projektmenedzsment felkészültségi versenyét. Idén újra meghirdeti a megmérettetést egyetemi hallgatókból álló csapatok számára, Junior Projektmenedzsment Verseny címmel, megújult arculattal. A részletekről az alábbiakban olvashatnak.

A versenyben induló csapatok létszáma három fő lehet (legfeljebb egy tartalék nevezhető). Egy felsőoktatási intézményből több csapat is jelentkezhet.

A verseny háromfordulós. Az első forduló a selejtező, ebben a szakaszban mutatkoznak be a résztvevők, akiknek egy feladatot kell megoldaniuk, illetve egy fontosnak vélt projektmenedzsment trendet bemutatniuk. A selejtezőt 2021 februárjában tartják meg. A középdöntőt és a döntőt online módon rendezik meg, a résztvevőknek szóban kell előadniuk megoldásukat. A középdöntőbe legfeljebb kilenc, a döntőbe három csapat jut be. A középdöntőt 2021. március 26-án, a döntőt 2021. április 16-án (mindkét esetben pénteken) tartják meg. A helyezett csapatok projektmenedzsment oktatásban és képzésben részesülnek professzionális képző cégeknél, valamint ingyenesen vehetnek részt a PMSz rendezvényeken és tárgyjutalmat is kapnak.

A verseny kiírása a PMSz honlapján érhető el:
https://pmsz.hu/hireink/pmsz-junior-projektmenedzsment-verseny-2021/

Bővebb információ (egyoldalas összefoglaló a versenyről a potenciális versenyzők részére - prezentáció a versenyfelhívásról) a https://bit.ly/2Yng5nZ linkről tölthető le. A YouTube csatornán közzétett, a versenyre felhívó videó itt található: https://www.youtube.com/watch?v=s2WSA-LT9gQ
Frissítve: 2021.04.16.

Legfrissebb cikkek