Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök/szakember

KÉPZÉS ÁLTALÁNOS LEÍRÁSA, KÉPZÉSI CÉL

Várjuk mindazon felsőfokú végzettséggel rendelkezők jelentkezését, akik szakmai tudásukat tovább szeretnék fejleszteni, mert a munkahelyükön elvárják vagy, mert személyes indíttatásból szükségét érzik, hogy ismét tanuljanak. A másfél éves, levelező képzés során széleskörű, speciális szakmai ismeretanyag sajátítható el, mely aktuális témakörökre épül. Az országban egyedülálló, magas szintű, komplex oktatás részben külsős, gyakorlati szakemberek, részben az intézet oktatóinak bevonásával történik. A tárgyak között szerepel például a digitális gyártás-előkészítés, ruhaipari konstrukció, modellezés és szériázás, kollekció tervezés, vállalati és üzleti menedzsment, brending és marketing, valamint fogyasztóvédelem. Az újfajta képzés célja, hogy aktuális, gazdag tudásanyagot adhassuk át az ide jelentkezőknek

KINEK AJÁNLJUK?

Szakmérnöki képzésre az vehető fel, akinek alap- vagy mesterképzésben (vagy korábban főiskolán/egyetemen) szerzett mérnöki oklevele van.
Szakember képzés esetén, alap- vagy mesterképzésben szerzett főiskolai vagy egyetemi oklevél, valamint legalább 5 éves ruhaipari szakmai tapasztalat a feltétel.

KÉPZÉSI TERÜLET

műszaki

KÉPZÉSI SZINT

  • Szakirányú továbbképzés

KÉPZÉS NYELVE

  • Magyar

MUNKAREND

  • Levelező

KÉPZÉSI IDŐ

3 félév
levelező munkarend: 320 óra

KÉPZÉS HELYSZÍNE

  • Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar
  • Budapest

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

https://rkk.uni-obuda.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek#4
Frissítve: 2022.11.29.