Marketing

A KÉPZÉSRŐL

A marketing mesterképzésünk a XXI. század üzleti kihívásaira készíti fel a leendő szakembereket. Olyan professzionális és naprakész szaktudással rendelkező üzleti kiválóságok képzését tűzi ki célul, akik egyszerre boldogulnak az üzleti piacok ismerete, a digitalizáció menedzselése vagy éppen a fogyasztói magatartás megértése tekintetében. Alapvetően 4 féléves képzési idővel rendelkezik, de lehetőség van arra is, hogy a hallgatók rövidebb idő alatt, mindössze két félév alatt is oklevelet szerezhessenek. A marketing mesterképzés olyan kompetenciákat kíván fejleszteni a jelentkezőkben, amelyekkel azok még sikeresebb szereplőkké válhatnak az üzleti piacokon. A marketing alapú megközelítés segít megérteni a piaci folyamatokat, illetve a vevői igények változásának mozgatórugóit. Ezekhez erőteljes digitális szemlélet, az agilis szemléletmód és a változások iránti fogékonyság is bekapcsolódik a képzés során.
A végzett hallgatók felkészültek tanulmányaik doktori iskolában történő folytatására.

 

KINEK AJÁNLJUK?

Különösen ajánlott olyan érdeklődők számára, akik a marketing, a piackutatás, a digitalizáció, az innovációmenedzsment, a modern vezetés, a változáskezelés vagy az ezekhez hasonló területeken szeretnék fejleszteni képességeiket, tudásukat.

KÉPZÉSI TERÜLET

Gazdaságtudományok

ELHELYEZKEDÉSI LEHETŐSÉGEK

A szakon végzett hallgatóink képesek lesznek arra, hogy a magánszektor és a közszféra szervezeteiben közép- és felsővezetői posztokat töltsenek be például értékesítési vezető, kereskedelmi vezető, ügyfélkapcsolati vezető, key account menedzser, termékfejlesztési és márkamenedzser, vevőszolgálati vezető, kommunikációs és PR vezető pozíciókban.

FŐBB TANTÁRGYAK

Digitális marketing a gyakorlatban, szolgáltatás és márkamenedzsment, Nemzetközi marketing, Termékinnováció és dizájn, Innovációs folyamatok finanszírozása

SPECIALIZÁCIÓK

Innovációmenedzsment

KÉPZÉSI SZINT

  • Mesterképzés (magister, master; rövidítve: MSc)

KÉPZÉS HELYSZÍNE

  • Budapest

KAR MEGNEVEZÉSE

  • Keleti Károly Gazdasági Kar

KÉPZÉS NYELVE

  • Angol
  • Magyar

MUNKAREND

  • Levelező
  • Nappali

FINANSZÍROZÁSI FORMA

  • Állami ösztöndíjas
  • Önköltséges

KÉPZÉSI IDŐ

4 félév vagy 2 félév

DUÁLIS/KOOPERATÍV KÉPZÉS LEHETŐSÉGE

Nincs

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

KÉRDÉSED VAN A SZAKKAL KAPCSOLATBAN?

info@kgk.uni-obuda.hu
Frissítve: 2023.12.19.