Tekerj az ÓE-vel az EFOTT-ra!

Biciklitúrát szervez az Óbudai Egyetem az idei EFOTT fesztiválra július 10-én. A túraútvonal Gárdonyból indul Székesfehérváron át Sukoróig. A szervezők többszöri megállást biztosítanak, ahol a túravezetők mesélni fognak az út során a helyi látványosságokról, érdekességekről. Az út 40 kilométer hosszú, ám a célállomásra érve felejthetetlen élménysorozat veszi majd kezdetét.

Hamarosan elkezdődik az EFOTT fesztivál, amelynek idei házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. A rendezvény első napjára július 10-re a vállalkozókedvűeket egy közös biciklitúrára invitálja az ÓE. A túraútvonal Gárdonyból indul, székesfehérvári megállóval, ahová várhatóan 11 óra körül gurulnak majd be a résztvevők. Székesfehérváron is lesz lehetőség csatlakozni a túrához, melyet a jegyváltás során kell előre jelezni. Az út végén közösen fog megérkezni mindenki a végállomásra, Sukoróra az EFOTT-ra, megkezdve ezzel a szórakozást.

A biciklitúra teljes hossza Gárdonytól Sukoróig 40 kilométer hosszú, melynek gyülekezője a Keszeg utca 85 szám előtt lesz reggel 9:00 órai indulással. Fontos, hogy a résztvevők hozzanak magukkal személyi igazolványt, lakcím- és TAJ kártyát.

A gárdonyi helyszínen lehetőség lesz kedvezményes biciklibérlésre is, melyet a túra részvételi díjának befizetésénél kell előre jelezni. A bringát a helyszínen lehet átvenni és kifizetni, majd a célállomáson a fesztivál bejáratánál leadni. A bicikli bérleti díja 3500 Ft.

Amennyiben a résztvevők igénylik, a túra szervezői biztosítják a csomagjaik elszállítását a végállomásra, melyek egy őrzött területen fogják majd várni a gazdáikat.

Az egyetem kötelékéből résztvevő első 50 fő ingyenesen tud csatlakozni a túrához, a további kalandvágyóknak a túrajegy ára, az Óbudai Egyetem alapítási évszámával megegyező összeg, 1395 forint lesz.
A résztvevők egy szerdai napijeggyel és egy Start-csomaggal is gazdagodhatnak.

 

Bármilyen kérdés esetén az érdeklődők az alábbi email címen tudnak informálódni a szervezőknél: sport@efott.hu
Frissítve: 2024.06.13.

Legfrissebb cikkek