Bagossy Norbert volt az EgyetemZene vendége

Bagossy Norbert, a 2013-ban Gyergyószentmiklóson alakult Bagossy Brothers Company gitáros-énekese volt Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész és Becze Szilvia rádiós műsorvezető vendége az EgyetemZene esten. Az Óbudai Társaskörben tartott zenés beszélgetés a Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány programsorozatának második állomása volt. A következő eseményt május 2-án tartják, ahol Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekesnő lesz a meghívott vendég.

A Társaskörben tartott beszélgetés legalább olyan érdekes volt, mint a márciusi, ahol Szilágyi Áron olimpikon mesélt a motivációiról, sikerei hátteréről. Bagossy Norbert élvezetesen mesélt székelyföldi gyökereiről, az életét és művészetét meghatározó gyergyói hagyományokról. Ismét egy inspiráló este és beszélgetés résztvevői lehettünk.



A Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány kuratóriumát képviselő Molnár Attila köszöntötte a közönséget, a szép számmal megjelent hallgatókat.Elmondta: az alapítvány vezetése azzal a céllal hozta létre az eseménysorozatot, hogy a hallgatók ne csak műszaki-informatikai előadásokat, robotikai kiállításokat látogassanak, hanem kulturális élményt is nyújtsanak számukra. További cél, hogy a fiatalokhoz közelebb hozzák a klasszikus zenét, sikeres és tehetséges példaképek, művészek és sportolók által élményt, motivációt és feltöltődést nyújtson számukra. „Mindhárom eseményre Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész hívja a vendégeket. A harmadik alkalommal Miklósa Erika operaénekessel beszélget. Emlékeztetett: ősszel szintén három rendezvényt tervezünk. Az időpontok és a helyszínek még szervezés alatt vannak. E koncertek központi szereplője az Óbudai Danubia Zenekar lesz” – tette hozzá Molnár Attila.



A május 2-ai „EgyetemZene” eseményen Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekesnő ad koncertet. Az Óbudai Egyetem aktív munkavállalói közül 200 főnek lehetősége van részt venni a rendezvényen.

Időpont: 2024. május 2. (csütörtök) 19:00-20:30 óráig. Vendégvárás: 18:00 órától

Helyszín: MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy a részvételi szándékot április 25-ig jelezzék az alábbi linken: 2024. május 2. Gálakoncert regisztráció



 
Frissítve: 2024.04.15.

Legfrissebb cikkek