Bagossy Norbert volt az EgyetemZene vendége

Bagossy Norbert, a 2013-ban Gyergyószentmiklóson alakult Bagossy Brothers Company gitáros-énekese volt Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész és Becze Szilvia rádiós műsorvezető vendége az EgyetemZene esten. Az Óbudai Társaskörben tartott zenés beszélgetés a Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány programsorozatának második állomása volt. A következő eseményt május 2-án tartják, ahol Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekesnő lesz a meghívott vendég.

A Társaskörben tartott beszélgetés legalább olyan érdekes volt, mint a márciusi, ahol Szilágyi Áron olimpikon mesélt a motivációiról, sikerei hátteréről. Bagossy Norbert élvezetesen mesélt székelyföldi gyökereiről, az életét és művészetét meghatározó gyergyói hagyományokról. Ismét egy inspiráló este és beszélgetés résztvevői lehettünk.A Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány kuratóriumát képviselő Molnár Attila köszöntötte a közönséget, a szép számmal megjelent hallgatókat.Elmondta: az alapítvány vezetése azzal a céllal hozta létre az eseménysorozatot, hogy a hallgatók ne csak műszaki-informatikai előadásokat, robotikai kiállításokat látogassanak, hanem kulturális élményt is nyújtsanak számukra. További cél, hogy a fiatalokhoz közelebb hozzák a klasszikus zenét, sikeres és tehetséges példaképek, művészek és sportolók által élményt, motivációt és feltöltődést nyújtson számukra. „Mindhárom eseményre Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész hívja a vendégeket. A harmadik alkalommal Miklósa Erika operaénekessel beszélget. Emlékeztetett: ősszel szintén három rendezvényt tervezünk. Az időpontok és a helyszínek még szervezés alatt vannak. E koncertek központi szereplője az Óbudai Danubia Zenekar lesz” – tette hozzá Molnár Attila.A május 2-ai „EgyetemZene” eseményen Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekesnő ad koncertet. Az Óbudai Egyetem aktív munkavállalói közül 200 főnek lehetősége van részt venni a rendezvényen.

Időpont: 2024. május 2. (csütörtök) 19:00-20:30 óráig. Vendégvárás: 18:00 órától

Helyszín: MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy a részvételi szándékot április 25-ig jelezzék az alábbi linken: 2024. május 2. Gálakoncert regisztráció 
Frissítve: 2024.04.15.

Legfrissebb cikkek