Az intelligens mérnöki tevékenység legújabb eredményei - Egyetemi Innovációs Nap

Az Óbudai Egyetem hagyományai szerint az Egyetemi Kutató és Innovációs Központ (EKIK) idén is megtartja az Egyetemi Innovációs Napot. Az eseményen betekintést nyerhetnek a hallgatók és a meghívottak az EKIK innovációs folyamataiba. Idén a startup ökoszisztéma és a Proof of Concept tantárgy keretén belül mentorált csapatok is bemutatkoznak. A kerekasztalokon a fiatal kutatók, a startupperek arról mesélnek majd, hogy milyen az EKIK-ben dolgozni, illetve hogyan lehet az egyetemen vállalkozni.

A program március 20-án (szerdán) 13: 30 órakor indul a regisztrációval, ezt követően a Honorary Professor kitüntető címet adják át, majd 14:30 órától Prof. Fichtinger Gábor (a HP új birtokosa), Prof. Andrea de Gaetano és Prof. Amir H. Gandomi, az Óbudai Egyetem Kiválósági Professzorai tartanak előadást az intelligens mérnöki tevékenység legújabb eredményeiről.

Az esemény második napján, március 21-én (csütörtökön) 9:00 órai kezdettel ünnepi beszédet mond: Prof. Dr. Kovács Levente rektor és Dr. Zábori Zoltán, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala főosztályvezetője. Ezt követően előadásokat és kerekasztal beszélgetéseket tartanak.

 Az esemény helyszíne: Óbudai Egyetem, 1034 Budapest, Bécsi út 96/b

Az esemény időpontja: 2024. március 20-21.

Részletes program itt található. 

A hallgatói regisztráció itt érhető el. 

 
Frissítve: 2024.03.18.

Legfrissebb cikkek