31. Állásbörze – három helyszín, több mint hetven cég, több száz állásajánlat

Három helyszínen, több mint hetven cég ajánlataival ismerkedhetnek meg az Óbudai Egyetem hallgatói a 31. Állásbörzén. Dr. habil. Rácz Ervin oktatási rektorhelyettes az esemény hivatalos megnyitóján elmondta, hogy az immár 31-dik Állásbörze sikerességét jelzi, hogy időről időre hetvennél is több, hazai és nemzetközi szintéren egyaránt sikeres munkaadó érkezik az egyetemre több száz állásajánlattal. Október 17-én az óbudai, október 18-án a Tavaszmező utcai, míg október 25-én a székesfehérvári kampuszon mutatkoznak be a cégek. Az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. által szervezett esemény mindhárom helyszínén reggel 9-től 16 óráig várják az érdeklődő fiatalokat.



A rendezvény sikerének a kulcsát Dr. habil. Rácz Ervin abban látja, hogy az Óbudai Egyetem végzős hallgatói közvetlenül juthatnak naprakész információhoz, a legjobb álláslehetőségekről és gyakornoki helyekről.

Az Állásbörzén az ország valamennyi munkaerőpiaci szektora, így a világ vezető multinacionális vállalatai, valamint a hazai kis- és közép vállalkozások és az állami szféraszereplői is képviseltetik magukat többek közt az informatika, az autó- és az energetikai ipar, a bankvilág és a logisztika területéről – tette hozzá a rektorhelyettes.



Az eseményt szervező Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Mezei Miklós fontos előrelépésnek nevezte, hogy idéntől bővült az Állásbörze helyszíneinek száma. Az Alba Regia Műszaki Kar székesfehérvári kampuszán október 25-én települnek ki a cégek képviselői – tette hozzá. Mint mondta: bízik benne, hogy idővel újabb – elsősorban – vidéki helyszínek kapcsolódhatnak be a programba. – A szervezés során tapasztaljuk, hogy jó híre van a nálunk végzett szakembereknek – emelte ki Mezei Miklós, aki szerint a gyakorlatra fókuszáló képzés teszi népszerűvé a nálunk végzett mérnököket, közgazdászokat.



A 31. Állásbörze ma 16 óráig várja az érdeklődőket az óbudai kampuszon, holnap, 18-án a Tavaszmező utca 17.-ben folytatódik a bemutatkozás, 25-én pedig Székesfehérváron várják az érdeklődőket.

Bővebb információ: https://allasborze.uni-obuda.hu/home
Frissítve: 2023.10.18.

Legfrissebb cikkek