Báloztak az ÓE doktoranduszai

A frissen felvettekkel – megközelítőleg 73 új PhD-hallgatóval – együtt 346 doktoranduszhallgatója van az Óbudai Egyetemnek. Számuk évről évre nő, emelve egyetemünk tudományos rangját. Köszöntésükre idén ősszel is megtartották az Összegyetemi Doktorandusz Bált az egyetem központi kampuszának aulájában október 13-án. A résztvevőket Prof. Dr. Gulácsi László tudományos rektorhelyettes, az ÓE legújabb doktori iskolájának, az Innováció Menedzsment Doktori Iskola vezetője köszöntötte.

A Doktoraduszok Országos Szövetségének elnöke mellett az Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola vezetője, Prof. Dr. Tar József, az Anyagtudományok és Technológiák Doktori Iskola vezetője, Prof. Dr. Réger Mihály, míg a Biztonságtudományi Doktori Iskola nevében Prof. Dr. Rajnai Zoltán, a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar dékánja szólt a jelenlevőkhöz.

A hagyományőrző rendezvényen Kucarov Marianna, a Doktorandusz Önkormányzat elnöke a PhD-hallgatókat képviselve a szakmai munka fontosságát hangsúlyozva a közösség értékteremtő erejéről is beszélt.

Az eseményen képviseltette magát többek közt az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem, a Testnevelési Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem is.
Frissítve: 2023.10.17.

Legfrissebb cikkek