Az ÓE lett a legjobb az EFOTT-on is

Az Óbudai Egyetem idén is részt vett az EFOTT Fesztiválon, ahol a korábbi évekhez képest jóval nagyobb standdal jelent meg, ahol jelentős számú érdeklődő fiatal fordult meg július 12. és 16. között. Hallgatóink négy napon át élvezhették a hűsítő Velencei-tó vizét, a koncerteket, és mindemellett részt vettek az egyetemek közötti kihíváson több mint 200 induló között. A Challenget kimagasló pontszámmal egyetemünk csapata nyerte meg!

Egyetemi Hallgatói Önkormányzatunk nagy létszámban képviseltette magát a rendezvényen. Az idei évben az EFOTT Challengben is részt vett egyetemünk, Egy alkalmazás segítségével a fesztiválozók pontokat gyűjthettek különböző feladatok megoldása után, így lehetőségük nyílt napi ajándékok elnyerésére, vagy a fődíjak valamelyikére. A Challenge felébre

sztette a fesztiválozókban a versenyszellemet, így volt, aki egy teljes napját rászánta, hogy közel 100 feladatot teljesítsen egy nap. A versenyben több mint 200-an vettek részt. A kihívás egyetemek közötti versenyt is magában foglalt, mely során a fesztiválozók egy applikáció segítségével ismerhették meg az egyetemek standjait, ahol az Óbudai Egyetemnél „Házasságkötésre” is lehetőségük nyílt. A boldogságkapunál az ifjú párt az ÓE „papja” adta össze. A buli-szertartás rendkívül nagy sikert aratott, az egyetemek közti versenyt pedig kimagasló pontszámmal nyerte meg az ÓE.

A standnál népszerűek voltak az ÓE logózott reklámajándék tárgyai, illetve a chill zóna is, ahol a kikapcsolódás mellett telefontöltési lehetőség is volt. A fesztivál zárónapján az EFOTT Karneválban is részt vett egyetemi csapatunk, ahol a kitelepült egyetemek saját zászlójával, egyetemi merch-ben vonultak az UNIVERSUM-tól a nagyszínpadig. A résztvevők visszajelzései alapján az ÓE standját ítélték az egyik legjobbnak.

Frissítve: 2023.07.24.

Legfrissebb cikkek